Dyreliv i hagen

Det er ikke størrelsen det kommer an på!
Lille jr. har vært litt ensom etter at gamle “Skallebank” gikk bort. Når han i dag fikk selskap av en ny skilpadde, var han ikke sen om å vise at han er mann. Snart er vel hagen full av små skilpadder…

Godt Nyttår!

Godt Nytt År til alle sammen!!
For andre gang har vi feiret jul her i Mozambique. Reidunn, Kjell Ove, Marte, Tonje og Even har besøkt oss, og med seg i bagasjen hadde de pinnekjøtt, bjørkekvister og alt nødvendig tilbehør for en god nork julemiddag. Til og med aquaviten fikk en ekstra tur over ekvator…..
Andreas var i kjempeform, oppdaget fort at det var sjokolade-kuler på juletreet, og snakker fortsatt om stor julenisse og stoooor pakke. I romjula dro vi alle sammen på tur i Kruger og i fjellområdene ved Blyde River Canyon i Sør Afrika. Våre besøkende reiste så videre til Cape Town, mens vi feiret nyttårsaften på Jatinga Country Lodge. I Sør-Afrika gikk aircondition-anlegget i stykker på en av bilene våre. Istenfor kaldluft, gikk det over til å båse varmluft inn i kupeen. Hogne fikk gleden av å kjøre bilen hjem til Maputo i 35 varmegrader og med varmeapparatet på fullt!

…. og så var det slutt på nisser og engler for denne gangen….
batman